Varer shockwave-terapi evigt?

Hospatienter med mildere former for erektil dysfunktion er den gavnlige virkning mere tilbøjelig til at blive bevaret. Generelt kan patienter se endelige resultater, der varer 1-2 år uden vedligeholdelsesbehandlinger.

Varer shockwave-terapi evigt?

Hospatienter med mildere former for erektil dysfunktion er den gavnlige virkning mere tilbøjelig til at blive bevaret. Generelt kan patienter se endelige resultater, der varer 1-2 år uden vedligeholdelsesbehandlinger. Dette gør chokbølgebehandling til en af de mest effektive og langvarige behandlingsmuligheder for erektil dysfunktion. Det betyder også, at du kan forvente at leve dit liv uden at bekymre dig om at tage piller eller hyppige aftaler.

Sommodningen fortsætter, kan du opleve nogle af dine bekymringer tilbage. På dette tidspunkt, de fleste patienter vælger at have regelmæssige behandlinger fremover for at opretholde deres ønskede resultater. Forskere ved endnu ikke, hvor længe fordele ved chokbølgebehandling varer hos mænd med ED, ifølge Dr. Ramasamy, der er efterforsker for Direx.

Resultaternefor denne behandling er langvarige, i stand til at producere resultater i flere måneder ad gangen eller endda opad et år. Hvor lang tid dine resultater sidst bestemmes af, at terapien behandler og din krops naturlige reaktion på behandlingen. Shockwave terapi for ED er en ikke-invasiv behandling til at styre og reducere de frustrerende virkninger af erektil dysfunktion. Denne ikke-kirurgiske metode udnytter kraften i radiale chokbølger for at forbedre blodgennemstrømningen og forbedre blodkarproduktionen for at fremme bedre og spontane erektioner.

Fokuseret chokbølgebehandling er en ny terapimulighed, der bruges til at behandle symptomer på ED. Det bruges til mænd, der har vasculogenic ED. Fokuseret Shockwave Therapy bruger højenergi lydbølger til at fremskynde vævsreparation og øge cellevæksten. Der er ingen anæstesi involveret eller nødvendig for at fuldføre denne procedure.

Vedhjælp af en stavformet enhed placerer din udbyder den over forskellige områder af penis i intervaller på 15 minutter. Efterhånden som din aftale skrider frem, staven udsender pulserende vibrationer, der hjælper med at udløse blodgennemstrømning og øget vævsombygning. Tavlen anvender lineære chokbølger på penisvævet, producerer en type skade kaldet mikrotrauma. Shockwave terapi er designet til at behandle erektil dysfunktion med højfrekvente, lavenergi chokbølger rettet mod penis.

Shockwave-terapiindebærer anvendelse af lineær, stødbølger med lav intensitet for at målrette væv nær og i penis. Shockwave terapi er en interessant, potentielt effektiv mulighed for behandling af erektil dysfunktion på lang sigt. Brug af chokbølgebehandling med lav intensitet er for nylig blevet vedtaget af en række læger som en sikker og effektiv behandling af erektil dysfunktion, ED for kort. Kort sagt, forskningen viser stort set, at chokbølgeterapi fungerer som en behandling for erektil dysfunktion, især for mænd med mild til moderat ED.

Enbehandling for erektil dysfunktion, der er mindre kendt end andre, er chokbølgebehandling eller ekstrakorporal shockwave-terapi med lav intensitet (LI-ESWT). Selvom han beskrev selve chokbølgen som smertefuld, Marsh følte næsten øjeblikkeligt, at han og hans kone kom nærmere. Ekstrakorporal chokbølgebehandling med lav intensitet, LI-ESWT for kort, kan genoprette erektilmekanismen og muliggøre naturlige og spontane erektioner, en fordel, som andre behandlinger sjældent opnår. Shockwave-enheden, der bruges til denne behandling, er et håndholdt værktøj, der genererer lydbølgeenergi til at sende gennem kroppen.

PaulGittens, en urolog, der er medlem af det seksuelle medicinsamfund, har tilbudt fokale chokbølgebehandlinger på sine Centers for Sexual Medicine i Bala Cynwyd og Manhattan i fem år. Shockwave-terapi til ED tilbyder en fuldstændig ikke-kirurgisk og ikke-invasiv tilgang til behandling af erektil dysfunktion. Shockwave-behandlingen udløser et antiinflammatorisk respons, der bruges til behandling af ikke-unionsfrakturer, bursitis, tendonitis og andre ortopædiske behandlinger. Det konkluderede også, at chokbølgebehandling medførte en signifikant forbedring af erektil funktion sammenlignet med en ikke-terapeutisk behandling.