Hvor lang tid tager chokbølgeterapi at arbejde for ed?

Defleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder. De første resultater (inden for de første par uger) kan være dramatiske.

Hvor lang tid tager chokbølgeterapi at arbejde for ed?

Defleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder. De første resultater (inden for de første par uger) kan være dramatiske. Individuelle resultater vil variere, imidlertid, nogle undersøgelser har vist, at et positivt svar kan vare op til to år. Terapi kan tage ca.

15-30 min. Patientergennemgår ofte 1-2 behandlinger om ugen i ca. Selvom ingen terapi shockwave terapi protokol er blevet offentliggjort eller standardiseret dette ofte en generel regel. Resultaterne af denne behandling vil fortsætte med at forbedre sig i løbet af flere uger.

Omkring 8 til 12 uger efter behandlingen kan du forvente at opleve den største grad af resultater, nemlig frihed fra kroniske smerter, der forstyrrer din mobilitet og dit generelle velbefindende i din daglige liv. Genereltkan patienter se endelige resultater, der varer 1-2 år uden vedligeholdelsesbehandlinger. Dette gør chokbølgebehandling til en af de mest effektive og langvarige behandlingsmuligheder for erektil dysfunktion. Det betyder også, at du kan forvente at leve dit liv uden at bekymre dig om at tage piller eller hyppige aftaler.

Som modningen fortsætter, kan du opleve nogle af dine bekymringer tilbage. Pådette tidspunkt, de fleste patienter vælger at have regelmæssige behandlinger fremover for at opretholde deres ønskede resultater. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet for seksuel medicin gennemgik behandlingsbivirkningerne hos mænd, der gennemgår chokbølgebehandling med lav intensitet for vaskulogen ED. Med chokbølgeterapi behøver man ikke ofre spontanitet eller ødelægge øjeblikket for at tage en pille.

Alle patienter, der gennemgår lavintensitetshockbølgebehandling med penis, bør informeres om, at behandlingen er undersøgelsesbestemt. Flereundersøgelser har observeret øget glatte muskelceller og ny vaskulær vækst i corpora cavernosum væv efter chokbølge terapi. Terapi kan leveres på forskellige måder afhængigt af shockwave-maskinen, der bruges fra en håndholdt enhed eller fast emitter. Shockwave terapi hjælper kroppen med at opløse det fibrøse arvæv og behandle denne tilstand, hvilket hjælper med at genoprette en mands sexliv.

I 1971 i Tyskland blev chokbølgekræfter anvendt til at bryde nyresten og galdeblæresten. Pådette tidspunkt er der ingen retningslinjer for at identificere den ideelle patient til penis shockwave terapi. Denne teori er central for forbedringen i vaskulær strømning og erektil funktion, efter at chokbølgebehandling er blevet anvendt. Til behandling af Peyronies sygdom, en tilstand, hvor et fibrotisk ar udvikler sig i penis, forårsager ED, penis krumning, og smerter med erektion penis shockwave terapi er blevet brugt som ikke-standard og undersøgelsesmulighed.

Det har ikke været indtil for nylig, at virkningerne af chokbølgebehandling på penisvæv, ved en signifikant lavere effekt, frekvens og pulsfrekvens, er blevet opdaget for at forbedre blodgennemstrømningen og vasculogenisis for at forbedre erektil dysfunktion. Noglelæger kan stadig tilbyde chokbølgebehandling til ED, men brug uden for en forskningsindstilling betragtes som off-label. Shockwave-terapi fungerer muligvis bedst for mennesker med denne tilstand, da eksperter mener, at det øger blodforsyningen.