Hvor ofte kan du lave chokbølgebehandling?

Afhængigtaf sværhedsgraden af din smerte og antallet af områder, der behandles, kan det tage kortere tid, før resultaterne bliver tydelige; af samme grund, hvis du har større kroniske smerter, kan du kræve en anden behandling efter 16 uger for at nå optimale resultater. For nogle patienter kan det kræve et års behandling, generelt 3 til 6 behandlinger, for at opleve optimale resultater.

Hvor ofte kan du lave chokbølgebehandling?

Afhængigtaf sværhedsgraden af din smerte og antallet af områder, der behandles, kan det tage kortere tid, før resultaterne bliver tydelige; af samme grund, hvis du har større kroniske smerter, kan du kræve en anden behandling efter 16 uger for at nå optimale resultater. For nogle patienter kan det kræve et års behandling, generelt 3 til 6 behandlinger, for at opleve optimale resultater. De fleste patienter har brug for tre sessioner med chokbølgebehandling, hver uge fra hinanden, før der ses betydelig smertelindring. Nogle forhold kan kræve fem behandlinger.

Dinspecialist vil være i stand til at diskutere din særlige sag og forventninger med dig. Shockwave behandling har en kumulativ virkning på det skadede væv. Undersøgelsen viser, at patienter skal have mindst tre behandlingssessioner over en periode på tre uger. Det er ikke usædvanligt, at der kræves mere end tre sessioner, men dette afgøres på behovsbasis afhængigt af dit svar på behandlingen.

Defleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder. De første resultater (inden for de første par uger) kan være dramatiske. Der er stadig ikke nok langsigtet forskning og data til at sige, hvor længe behandlingen kan vare, om virkningerne af behandlingen kan fortage, eller om du har brug for yderligere behandling på et senere tidspunkt. Under behandlingen bruger en lille stavlignende enhed målrettede lydbølger til at stimulere penisvæv og tilskynde til blodgennemstrømning, hvilket også kan fremskynde helingsprocessen.

Ekstrakorporal chokbølgebehandling (ESWT) er en ikke-invasiv behandling, der involverer levering af chokbølger til skadet blødt væv for at reducere smerter og fremme heling. Et shockwave-terapiregime inkluderer typisk seks separate behandlinger, men behandlingsprotokoller kan ændre sig, efterhånden som mere forskning bliver tilgængelig. Det er dog vigtigt, at du deltager i en specialist, dedikeret klinik, hvor klinikerne har lang erfaring med at bruge chokbølgeterapi til håndtering af senesmerter. Shockwave terapi er også kendt som ekstrakorporal shockwave Therapy (ESWT) eller Radial Shockwave Therapy (RSWT).

Shockwave-terapier derfor en målrettet type terapi, der kun behandler de områder, der er skadet eller beskadiget. Vi påfører en gel på overfladen af din hud for at hjælpe de akustiske bølger med at bevæge sig lettere gennem kroppens væv. Undersøgelserne viser, at denne forbedring i smerte fortsætter i måneder og endda år efter, at din sidste shockwave-session er afsluttet (Moya, et al 201.For det andet, og ofte vigtigst af alt, forårsager chokbølgerne kontrolleret mikrotrauma (mikroskopisk skade) på vævene, som tilskynder kroppen til at reagere ved øge blodcirkulationen og stofskiftet i det berørte område. Tanken om at udsætte din penis for høje niveauer af energi kan lyde smertefuldt, men chokbølgebehandling er helt smertefri og kræver ingen anæstesi eller bedøvende behandlinger.