Kan shockwave terapi helbrede ed permanent?

Urologerved U of U Health tilbyder en ikke-invasiv behandling for at hjælpe med at behandle erektil dysfunktionssymptomer med lav intensitet chokbølgebehandling. shockwaveterapi er en lovende behandlingsmulighed for erektil dysfunktion.

Kan shockwave terapi helbrede ed permanent?

Urologerved U of U Health tilbyder en ikke-invasiv behandling for at hjælpe med at behandle erektil dysfunktionssymptomer med lav intensitet chokbølgebehandling. shockwaveterapi er en lovende behandlingsmulighed for erektil dysfunktion. Der er flere måder at behandle erektil dysfunktion (ED) på. Shockwave-terapi kunne tjene som en langvarig behandling af underliggende fysiske årsager til ED.

Undersøgelserhar vist, at lavenergi chokbølgebehandling kan forbedre responsen på orale lægemidler til erektil dysfunktion. Det kan også give en vis tilbagevenden af spontane erektioner ved at øge blodgennemstrømningen til penis. Erektil dysfunktion (ED) påvirker op mod 30 millioner mænd i USA alene. Årsagerne kan omfatte aldring, højt blodtryk, diabetes, rygning, depression, nerveskader, medicin bivirkninger, lavt testosteron, eller en række andre problemer.

EDbehøver dog ikke at være permanent. Flere effektive behandlingsmuligheder er tilgængelige, herunder chokbølgebehandling. Lær mere om, hvorfor du kan føle dig sikker på denne revolutionerende behandling, og hvordan Center for kvindelig og mandlig seksuel medicin kan hjælpe dig med at overvinde ED. Vi har også undersøgt den videnskabelige forskning om chokbølgeterapi for at se, om det fungerer på lang sigt eller ej.

Shockwave-terapibehandler årsagen til erektil dysfunktion, ikke kun symptomerne, der adskiller denne behandling fra typiske over-the-counter og receptpligtige piller og andre metoder. Shockwave-terapi fungerer muligvis bedst for mennesker med denne tilstand, da eksperter mener, at det øger blodforsyningen. Shockwave terapi er også kendt som lav intensitet ekstrakorporeal shockwave lithotripsy (Li-ESWT) og blev oprindeligt udviklet som en behandling for nyresten. I modsætning til piller eller enheder, du skal bruge hver gang du har samleje, shockwave terapi er begrænset til et bestemt antal behandlinger bestemt af din læge.

Dachokbølgebehandling er en ret ny ED-behandling, der ikke er dækket af forsikringsplaner, din urolog kan anbefale andre ED-behandlingsmuligheder først. Imidlertid, det er også vigtigt at huske, at chokbølgeterapi er en investering i dit helbred, lykke, og succesen med dine relationer. Lav intensitet shockwave terapi (LISWT) har været brugt i årevis til at hjælpe med sårheling og forbedre heling af knoglefrakturer og beskadigede eller betændte sener og ledbånd. Kort sagt, forskningen viser stort set, at chokbølgeterapi fungerer som en behandling for erektil dysfunktion, især for mænd med mild til moderat ED.

Shockwaveterapi ses positivt som en måde at reparere og styrke blodkar i penis og forbedre blodgennemstrømningen. Nogle læger kan stadig tilbyde chokbølgebehandling til ED, men brug uden for en forskningsindstilling betragtes som off-label. På hovedet, chokbølgebehandling er i modsætning til andre ED-behandlingsmuligheder, idet den giver en potentiel kur mod ED. Penile shockwave terapi er stadig eksperimentel, da det er en relativt ny terapi uden langsigtede data.

Enbehandling for erektil dysfunktion, der er mindre kendt end andre, er chokbølgebehandling eller ekstrakorporal shockwave-terapi med lav intensitet (LI-ESWT). Shockwave-terapi som behandling for ED lyder sandsynligvis skræmmende, især hvis du ikke er bekendt med, hvordan det fungerer eller kun har hørt om det under andre forhold.