Hvor hurtigt virker chokbølgebehandling?

Resultaterneaf denne behandling vil fortsætte med at forbedre sig i løbet af flere uger. Omkring 8 til 12 uger efter behandlingen kan du forvente at opleve den største grad af resultater, nemlig frihed fra kroniske smerter, der forstyrrer din mobilitet og dit generelle velbefindende i din daglige liv.

Hvor hurtigt virker chokbølgebehandling?

Resultaterneaf denne behandling vil fortsætte med at forbedre sig i løbet af flere uger. Omkring 8 til 12 uger efter behandlingen kan du forvente at opleve den største grad af resultater, nemlig frihed fra kroniske smerter, der forstyrrer din mobilitet og dit generelle velbefindende i din daglige liv. Smerter i skulderen kan være forårsaget af e, g. forkalkninger, impingement syndrom eller frossen skulder.

Alleindikationer er en kilde til kedelig til svær smerte og begrænser patienterne i deres daglige liv. Ved kalkformet senebetændelse i skulderen behandlet af Shockwave forsvinder forkalkningen fuldstændigt i mere end 85% af tilfældene. Signifikant reduktion i smerte og forbedring i skulderfunktion observeres efter 4 uger. Løsning i mange tilfælde er kirurgi eller injektioner, hvortil chokbølgebehandling er en passende erstatning.

Afhængigaf sværhedsgraden af din skade og hvad du bliver behandlet for, du kunne føle lettelse efter en eller to behandlinger. Fordi alle reagerer forskelligt på behandlingen, det er umuligt at forudsige, hvor længe du har det godt efter dine shockwave-terapisessioner. Under behandlingen, hyperstimulering af dit væv kan skabe en midlertidig anæstesieffekt, hvilket får dig til at føle dig godt umiddelbart efter din session. For nogle mennesker varer denne anæstesilignende følelser i timevis.

Forandre, det kan vare i flere dage. Generelt tager det ca. 16 uger efter din behandling for at opleve de fulde fordele ved chokbølgebehandling. Resultater fra shockwave terapi som en behandling for erektil dysfunktion (ED) varierer fra sag til sag.

Med det sagt, en undersøgelse offentliggjort i Journal of Urology konkluderede, at et flertal af patienterne oplevede forbedring i deres erektil funktion efter brug af chokbølgebehandling i kun en måned. Medchokbølgeterapi behøver man ikke ofre spontanitet eller ødelægge øjeblikket for at tage en pille. Shockwave-terapi bruger en specialenhed til at levere akustisk energi gennem huden til den skadede del af kroppen. Brugen af chokbølgebehandling til seneproblemer understøttes godt af National Institute for Health and Care Excellence (NICE).

Uanset om du bruger lav intensitet eller høj intensitet, er chokbølgebehandlinger designet til at have en gradvis effekt. Shockwave-behandlingbliver hurtigt en populær metode til behandling af smerter, med sportsmedicinske praktikere, der begynder at vedtage det som almindelig praksis. Det er dog vigtigt, at du deltager i en specialist, dedikeret klinik, hvor klinikerne har lang erfaring med at bruge chokbølgeterapi til håndtering af senesmerter. Først arbejder chokbølgerne for at desensibilisere nerveender, hvilket ofte vil give en øjeblikkelig reduktion i smerte.

Shockwave-terapi kan være en levedygtig mulighed for mænd, der ikke har oplevet de resultater, de ønskede fra andre typer ED-behandlinger. Shockwaveterapi på den anden side tilbyder en temmelig hurtig smertelindring og kur med effektivitet på over 70% i bare et maksimum på 5 behandlinger. Der er en betydelig mængde beviser, der understøtter brugen af chokbølgebehandling under mange almindelige tilstande. Shockwave terapi er almindeligt anvendt til spørgsmål vedrørende bindevæv som ledbånd og sener.

På grund af de reducerede omkostninger ved lav energi stødbølge maskiner mange patienter kan have indtryk af, at de har modtaget „Ægte chokbølge terapi. Shockwaveterapi er en tværfaglig enhed, der anvendes i ortopædi, fysioterapi, sportsmedicin, urologi og veterinærmedicin.