Hvor ofte skal du lave chokbølgebehandling?

Forsmerte er det typisk at kræve en til to behandlinger for optimale smertefrie resultater. Dine behandlinger kan være årlige for at opretholde resultater, eller planlagt en eller to gange i løbet af året.

Hvor ofte skal du lave chokbølgebehandling?

Forsmerte er det typisk at kræve en til to behandlinger for optimale smertefrie resultater. Dine behandlinger kan være årlige for at opretholde resultater, eller planlagt en eller to gange i løbet af året. Vi hjælper dig med at bestemme, hvor ofte du skal have behandling til smertebehandling. Ved skader, såsom stressfrakturer, kan en behandling være tilstrækkelig til at opnå resultater.

Defleste patienter har brug for tre sessioner med chokbølgebehandling, hver uge fra hinanden, før der ses betydelig smertelindring. Nogle forhold kan kræve fem behandlinger. Din specialist vil være i stand til at diskutere din særlige sag og forventninger med dig. Shockwave behandling har en kumulativ virkning på det skadede væv.

Undersøgelsenviser, at patienter skal have mindst tre behandlingssessioner over en periode på tre uger. Det er ikke usædvanligt, at der kræves mere end tre sessioner, men dette afgøres på behovsbasis afhængigt af dit svar på behandlingen. De fleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder. De første resultater (inden for de første par uger) kan være dramatiske.

Derer stadig ikke nok langsigtet forskning og data til at sige, hvor længe behandlingen kan vare, om virkningerne af behandlingen kan fortage, eller om du har brug for yderligere behandling på et senere tidspunkt. Frairia% 26 Berta (201 siger, at der er et kritisk vindue for helbredelse efter chokbølge terapi, mellem 6-12 dage. Tanken om at udsætte din penis for høje niveauer af energi kan lyde smertefuldt, men chokbølgebehandling er helt smertefri og kræver ingen anæstesi eller bedøvende behandlinger. Et træningsprogram, der supplerer virkningerne af chokbølge, vil blive ordineret af din behandlende kliniker.

Derer nu flere, randomiserede, dobbeltblindede kliniske forsøg, der understøtter brugen af chokbølgebehandling for plantar fasciitis, lateral epicondylitis, og kalktisk tendinitis i skulderen. De kan let trænge ind i huden, og en gang igennem udstråler de som en chokbølge gennem den berørte muskel, led eller sene. Shockwave terapi er en innovativ terapi, der kan målrette specifikke smerter i knogler, led, muskler, sener og ledbånd. Shockwave terapi er en effektiv behandling modalitet for en række nedre og øvre lemmer betingelser.

Pågrund af de reducerede omkostninger ved lav energi stødbølge maskiner mange patienter kan have indtryk af, at de har modtaget „Ægte chokbølge terapi. Brugen af chokbølgebehandling til seneproblemer understøttes godt af National Institute for Health and Care Excellence (NICE). Kliniske undersøgelser har generelt vist, at chokbølgebehandling er effektiv og sikker, men der er behov for mere forskning for at identificere potentielle risici og de bedste behandlingsprotokoller for en person med erektil dysfunktion. Shockwave terapi er også kendt som ekstrakorporal shockwave Therapy (ESWT) eller Radial Shockwave Therapy (RSWT).

Førdu får nogen behandling, din specialist vil tage en fuld medicinsk historie fra dig for at vurdere din egnethed til chokbølgebehandling. Shockwave terapi er designet til at skabe en ny helingsproces i vævet og skal derfor levere en vis mængde energi til det skadede område.