Hvad er bivirkningerne af shockwave terapi?

Bivirkningerfra eswt er begrænset til mild blå mærker, hævelse, smerte, følelsesløshed eller prikken i det behandlede område, og genopretningen er minimal sammenlignet med kirurgisk indgreb. De fleste patienter tager en dag eller to fri efter behandlingen, men kræver ikke en forlænget restitutionsperiode, siger Dr.

Hvad er bivirkningerne af shockwave terapi?

Bivirkningerfra eswt er begrænset til mild blå mærker, hævelse, smerte, følelsesløshed eller prikken i det behandlede område, og genopretningen er minimal sammenlignet med kirurgisk indgreb. De fleste patienter tager en dag eller to fri efter behandlingen, men kræver ikke en forlænget restitutionsperiode, siger Dr. Brug af chokbølgeterapibehandling på eller i nærheden af åbne sår eller efter kirurgiske sår, uanset om de har været udsat for stabilisering ved hjælp af lim eller ej, sting eller steristrips, er forbudt. Det er helt klart, at Shockwave kan gøre alvorlig skade på væv såvel som lokal cirkulation.

AnvendelseShockwave terapi for tæt på åbne eller post kirurgiske sår kan føre til ikke blot nedbrydning af såret, men også yderligere blødning samt forsinket heling. Der er ingen kendte bivirkninger ved at have chokbølgebehandling. National Institute for Health and Clinical Excellence, eller NICE, der giver vejledning, rådgivning og information til sundhedspersonale, godkender brugen af chokbølgebehandling til muskuloskeletale smertelindring i klinik- og hospitalsindstillinger i Storbritannien. Fortsæt med at læse for at lære mere om, hvordan chokbølgebehandling for ED fungerer, de potentielle risici og bivirkninger, og hvor folk kan modtage behandling.

Derer absolutte kontraindikationer designet til at advare Shockwave-udøvere mod at bruge terapien i ethvert område nær eller omkring hjernen. Shockwave terapi er blevet godkendt som sikker af National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE) til behandling af en række skader, herunder plantar fasciitis, Achilles tendinopati, tennis og golfspillerens albue, trochanteric bursitis, patella tendinopati, forkalkning senebetændelse i skulder og skinneben. Din fysioterapeut vil foretage en grundig vurdering inden din chokbølgebehandling for at sikre, at terapien er sikker for dig. Patienter med kroniske smerter spørger ofte om og anmoder om Shockwave-terapi på trods af dens mange alvorlige kontraindikationer, fordi det har potentialet til at give hurtig, langvarig smertelindring uden behov for injektioner eller kirurgi.

Shockwave-terapianbefales typisk til patienter, der ikke reagerer godt på medicin eller ikke ønsker mere invasive behandlinger. Shockwave terapi er en ikke-invasiv, ikke-kirurgisk behandling, men du kan føle lidt smerte eller ubehag i behandlingsområdet under proceduren. Det er klart fastslået, at chokbølgen kan frigøre destruktive kræfter, som, når de ses ved overgange, har vist evnen til ikke kun at potentielt skade hjernestof, men også at ødelægge det. Anvendes i kardiologi, urologi, ortopædi og fysioterapi, behandlingen anvender høj amplitude, brat, impulser af mekanisk energi produceret af en elektromagnetspole, der genererer stødbølger svarende til dem, der anvendes i lithotripsi til opdeling af galdesten og nyresten.

Shockwave-terapifungerer muligvis bedst for mennesker med denne tilstand, da eksperter mener, at det øger blodforsyningen. Din specialist kan muligvis justere den måde, de bruger shockwave-enheden på, hvis din smerte er betydelig. Den første session koster £75 og inkluderer en fuld objektiv vurdering for at sikre, at terapien er sikker for dig, og en chokbølgebehandling. Den nuværende anbefaling er, at Shockwave-terapi ikke anvendes, medmindre den underliggende helbredstilstand har været til stede i 6 måneder eller mere.

Atundgå de mere konservative retningslinjer og brug af Shockwave i situationer, hvor der er kontraindikationer, har mange alvorlige risici forbundet med dem. Steroid injektioner kan svække et område og ved hjælp af Shockwave terapi umiddelbart bagefter kan forårsage alvorlige skader. Udøvere kan henvise til chokbølgebehandling for ED som ekstrakorporal chokbølgebehandling med lav intensitet (LI-ESWT).