Hvad er fordelene ved shockwave terapi?

Disseakustiske bølger øger blodgennemstrømningen, stimulerer muskelreparation og regenerering og øger metaboliseringen på celleniveau. shockwaveterapi er en sikker, effektiv, behandling anbefales til mennesker, der lider af kroniske smerter — selv på det højeste niveau af sport.

Hvad er fordelene ved shockwave terapi?

Disseakustiske bølger øger blodgennemstrømningen, stimulerer muskelreparation og regenerering og øger metaboliseringen på celleniveau. shockwaveterapi er en sikker, effektiv, behandling anbefales til mennesker, der lider af kroniske smerter — selv på det højeste niveau af sport. Shockwave terapi er en tværfaglig enhed, der anvendes i ortopædi, fysioterapi, sportsmedicin, urologi og veterinærmedicin. Dets vigtigste aktiver er hurtig smertelindring og mobilitetsgendannelse.

Sammenmed at være en ikke-kirurgisk behandling uden behov for smertestillende midler gør det til en ideel terapi til at fremskynde bedring og helbrede forskellige indikationer, der forårsager akut eller kronisk smerte. ekstrakorporalshockwave Therapy AKAeswt (og også EPAT eller AWT) er relateret til den procedure, der udføres på hospitaler for at bryde op nyresten, kaldet lithotripsy. De fleste mennesker tror, at dette gøres med ultralyd, men det er faktisk chokbølgebehandling. I slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne europæiske producenter gjort miniaturiserede versioner af disse maskiner, der kunne holdes i hånden og anvendes i almen praksis.

StraightUp Spine and Posture 6021 Washington St. Shockwave terapi reducerede signifikant den smerte, der ledsager tendinopatier og forbedrer funktionalitet og livskvalitet. Det kan være førstevalg på grund af dets effektivitet og sikkerhed. Yderligere forskning og kliniske forsøg kan være nødvendige for at belyse de ideelle parametre for effekten af chokbølgebehandling.

Shockwaveterapi på den anden side tilbyder en temmelig hurtig smertelindring og kur med effektivitet på over 70% i bare et maksimum på 5 behandlinger. Shockwave-terapibehandling bruger en akustisk bølge, der pulserer ved en højenergifrekvens direkte til det smertefulde eller berørte område. Rotator manchet tendinopati blev diagnosticeret hos 68 patienter, 56 i chokbølgegruppen (26 mænd og 30 kvinder) og 12 i kontrolgruppen (6 mænd og 6 kvinder). Endnu en gang blev lignende resultater bemærket (tabel 1-- som dem i albue tendinopati på både chokbølge- og kontrolgrupper.

Jeghavde bemærket, at det meste af forskningen på chokbølgeterapi blev udført med Storz-enhederne, enten deres radiale eller fokuserede enheder. Plantar fasciitis var en af de første tilstande, som viste sig at drage fordel af chokbølgebehandling. På grund af de reducerede omkostninger ved lav energi stødbølge maskiner mange patienter kan have indtryk af, at de har modtaget „Ægte chokbølge terapi. Til sidst, Jeg købte en chokbølgeenhed til mit kontor og er absolut forelsket i denne terapi.

Shockwave-behandlinger en relativt ny ikke-invasiv terapeutisk intervention uden farerne ved en kirurgisk procedure og postoperativ smerte. Resultaterne af denne undersøgelse viser tydeligt, at chokbølgebehandling opnåede en signifikant reduktion i smerte samt en signifikant forbedring af både funktionaliteten og livskvaliteten efter afslutningen af den terapeutiske intervention og den 4-ugers opfølgning hos patienter, der lider af plantar fasciitis, albue tendinopati, Achilles tendinopati og rotator manchet tendinopati. I den foreliggende undersøgelse viste chokbølgebehandling imidlertid lignende resultater fra tidligere undersøgelser hos patienter, der lider af plantar fasciitis, albue tendinopati, akillestendinopati og rotator manchet tendinopati. Stødbølger har vist sig at fremme væksten af nye blodkar i sener og ledbånd, som typisk ikke har meget blodforsyning og derfor heler langsomt.

Hvisdu lider af kroniske tilstande, der påvirker dit daglige liv, PARC of Ontario tilbyder fysioterapi og flere rehabiliterende behandlinger, inklusive chokbølgebehandling, for dig. Men chokbølgeterapi dukkede stadig op igen og igen, da jeg gennemsøgte offentliggjort forskning, og resultaterne af disse undersøgelser er meget positive. Shockwave terapi er en ikke-invasiv behandling, der trænger ind i kroppens hud uden at kræve operation.