Hvad er shockwave terapi for ed?

MedLISWT bruger en læge en stavlignende enhed til at levere milde chokbølger til penis. Undersøgelser har vist, at behandlingen er forbundet med en vækst af nye blodkar og (i dyreforsøg) rekruttering af stamceller til penis.

Hvad er shockwave terapi for ed?

MedLISWT bruger en læge en stavlignende enhed til at levere milde chokbølger til penis. Undersøgelser har vist, at behandlingen er forbundet med en vækst af nye blodkar og (i dyreforsøg) rekruttering af stamceller til penis. LI-ESWT for ED fungerer ved at anvende stødbølger med lav intensitet på penis. En praktiserende læge bruger en håndholdt sonde til at administrere disse.

Engel bruges som en grænseflade til at udføre stødimpulserne. Forsøget afslørede, at chokbølgebehandling fungerede godt for at genoprette erektil funktion hos mænd med mild til moderat vaskulogen ED. Det havde ingen effekt hos mænd med svær erektil dysfunktion som følge af diabetes eller hos dem, der havde gennemgået prostatektomi, cystektomi, eller stråling. Det havde heller ikke en effekt hos mænd med Peyronies sygdom.

Dervar ingen sham-arm i forsøget for at evaluere for placebo-effekt. shockwaveterapi indebærer anvendelse af lineære, lav intensitet chokbølger til at målrette væv nær og i penis. Målet er ikke blot at midlertidigt behandle erektil dysfunktion som medicin gør, men for at forbedre blodgennemstrømningen til penis og give mulighed for erektioner at forekomme naturligt. For ED, shockwave-terapi involverer brugen af en stavformet elektronisk enhed, der er placeret mod penis.

Ettidsskrift udgivet af Queensland-baserede forsker Eric Chung har vist, at chokbølgeterapi bidrager til at vende, regenererende, og udskiftning af de syge glatte muskelceller til sundere. Shockwave terapi er også kendt som lav intensitet ekstrakorporeal shockwave lithotripsy (Li-ESWT) og blev oprindeligt udviklet som en behandling for nyresten. Shockwave-terapi fungerer muligvis bedst for mennesker med denne tilstand, da eksperter mener, at det øger blodforsyningen. Shockwave-terapi, også kaldet akustisk bølgeterapi, fungerer ved at sende højenergi-chokbølger ind i penis, hvilket beder kroppens naturlige helingsproces for at forbedre blodgennemstrømningen og opbygge kapillærer.

Hvisdu har ED på grund af et fysisk problem, såsom dårlig blodgennemstrømning, chokbølgebehandling kan være en god behandlingsmulighed for dig. Da teknikken endnu ikke har fået FDA-godkendelse, der er ingen standardbehandling for shockwave-terapi for ED. Men fungerer det faktisk? Flere undersøgelser har set på virkningerne af chokbølgebehandling for ED, hvor nogle bemærker betydelige forbedringer. Shockwave terapi ses positivt som en måde at reparere og styrke blodkar i penis og forbedre blodgennemstrømningen.

Nårpatienter anvender den bedøvende gel, og den træder i kraft, stødbølger vil blive rettet mod forskellige områder omkring akslen og bunden af penis. Tavlen anvender lineære chokbølger på penisvævet, producerer en type skade kaldet mikrotrauma. Hvis du er interesseret i at prøve chokbølgebehandling for erektil dysfunktion, er det bedst at planlægge en aftale med en urolog eller anden ED-specialist. Efterhånden som mere videnskabelig undersøgelse er afsluttet, shockwave-terapi kan vise sig at være en af de mest effektive metoder til behandling af erektil dysfunktion.

Denfornemmelse, du føler med chokbølgebehandling, ligner det, du måske føler, når nogen banker dig på musklen. Under, Vi har forklaret, hvordan chokbølgeterapi fungerer, såvel som de virkninger, det kan have på din erektil sundhed og seksuelle præstationer.