Der udfører shockwave terapi?

Shockwaveterapi er en tværfaglig enhed, der anvendes i ortopædi, fysioterapi, sportsmedicin, urologi og veterinærmedicin. Dets vigtigste aktiver er hurtig smertelindring og mobilitetsgendannelse.

Der udfører shockwave terapi?

Shockwaveterapi er en tværfaglig enhed, der anvendes i ortopædi, fysioterapi, sportsmedicin, urologi og veterinærmedicin. Dets vigtigste aktiver er hurtig smertelindring og mobilitetsgendannelse. Sammen med at være en ikke-kirurgisk behandling uden behov for smertestillende midler gør det til en ideel terapi til at fremskynde bedring og helbrede forskellige indikationer, der forårsager akut eller kronisk smerte. Excellence chokbølgeterapiteknikeren og din læge vil insistere på din komfort under behandlingen.

Voresteknikere har udført titusinder af eswt-behandlinger og er dygtige til at bruge de smertestillende virkninger af visse niveauer af chokbølger for at gøre behandlingen behagelig. Din komfort er en prioritet for os. Således kan patienter, der ikke reagerede på konventionel behandling for nogen af de ovennævnte tendinopatier, bruge chokbølgebehandling som en alternativ metode, som kan forbedre smerte, funktionalitet og livskvalitet betydeligt. Forskning i fortiden 20 år viser, hvordan RPW shockwave-terapi er effektiv mod kronisk smerte og betændelse.

Løsningi mange tilfælde er kirurgi eller injektioner, som Shockwave-terapi er en passende erstatning. Ilieva, Minchev og Petrova (1 brugte også radial chokbølgebehandling på 2.500 impulser og udførte et samlet antal 5 behandlinger en om ugen. Hsu et al (2 viste signifikant bedre resultater i både smertereduktion og forbedring af funktion målt ved Constant-Murley score efter administration af en høj-energi chokbølge. Stødbølger er lydbølger, der har specifikke fysiske egenskaber, herunder ikke-linearitet, højt toptryk efterfulgt af lav trækamplitude, kort stigningstid og kort varighed (10 ms).

Ifølgeen undersøgelse udført af Rompe og kolleger er strækøvelser i kombination med radial chokbølgeterapi mere effektiv til behandling af kroniske symptomer på proximal plantar fasciopati end gentagen radial trykbølgebehandling alene. Ud over skulder, tilbage, og hoftesmerter, Shockwave-terapi hjælper med at behandle mange andre typer problemer, herunder almindelige fodproblemer, der forårsager hælsmerter, såsom plantar fasciitis og knoglesporer. Achilles tendinopati blev diagnosticeret hos 78 patienter, 65 patienter i chokbølgegruppen (27 mænd og 38 kvinder) og 13 patienter i kontrolgruppen (6 mænd og 7 kvinder). Endnu en gang blev lignende resultater bemærket (tabel 1-- som dem i albue tendinopati på både chokbølge- og kontrolgrupper.

Duvil blive vurderet af fysioterapeuten ved dit første besøg for at bekræfte, at du er en passende kandidat til chokbølgebehandling. Ved hjælp af en meget lavere energi end i medicinske applikationer anvendes chokbølgebehandling eller ekstrakorporal chokbølgebehandling (ESWT) til behandling af mange muskuloskeletale tilstande, primært dem, der involverer bindevæv såsom ledbånd og sener. Op til 80% af de samme patienter verden over rapporterer, at Shockwave-terapi har hjulpet dem med at eliminere deres problem. Shockwave terapi reducerede signifikant den smerte, der ledsager tendinopatier og forbedrer funktionaliteten og livskvaliteten.

Shockwaveer en akustisk bølge, der bærer høj energi til smertefulde pletter og myoskeletale væv med subakutte, subkroniske og kroniske tilstande.