Hvor ofte skal du lave chokbølgebehandling for ed?

Derer i øjeblikket ingen etableret anbefaling for behandlingsperiode eller hyppighed. De fleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder.

Hvor ofte skal du lave chokbølgebehandling for ed?

Derer i øjeblikket ingen etableret anbefaling for behandlingsperiode eller hyppighed. De fleste mennesker, der får chokbølgebehandling for ED, vil ofte se fordele inden for en til tre måneder. De første resultater (inden for de første par uger) kan være dramatiske. Der er stadig ikke nok langsigtet forskning og data til at sige, hvor længe behandlingen kan vare, om virkningerne af behandlingen kan fortage, eller om du har brug for yderligere behandling på et senere tidspunkt.

Terapikan tage ca. 15-30 min. Patienter gennemgår ofte 1-2 behandlinger om ugen i ca. Selvom ingen terapi shockwave terapi protokol er blevet offentliggjort eller standardiseret dette ofte en generel regel.

Du kan forvente at se forbedringer i dine ED-symptomer gennem dine shockwave-terapisessioner, når sundt væv og blodkar vender tilbage til behandlingsstedet. Enundersøgelse offentliggjort i tidsskriftet for seksuel medicin gennemgik behandlingsbivirkningerne hos mænd, der gennemgår chokbølgebehandling med lav intensitet for vaskulogen ED. Udøvere kan henvise til chokbølgebehandling for ED som ekstrakorporal chokbølgebehandling med lav intensitet (LI-ESWT). Tanken om at udsætte din penis for høje niveauer af energi kan lyde smertefuldt, men chokbølgebehandling er helt smertefri og kræver ingen anæstesi eller bedøvende behandlinger.

Et shockwave-terapiregime inkluderer typisk seks separate behandlinger, men behandlingsprotokoller kan ændre sig, efterhånden som mere forskning bliver tilgængelig. Siden1980'erne chokbølge terapi er primært blevet anvendt inden for urologi og kardiologi til behandling af nyresten og revitalisere iskæmisk hjertevæv hhv. Stødbølger (SW'er) er akustiske bølger, der bærer energi, og når de formeres gennem et medium, kan målrettes og fokuseres ikke-invasivt for at påvirke et fjernt valgt anatomisk område. Flere faktorer kan påvirke, hvor lang tid det tager for chokbølgebehandling at arbejde, som en patients alder, sygehistorie og sværhedsgraden af erektil dysfunktion (ED).

Når det kommer til smertefri, stoffri, nålefri, og kirurgifri løsninger til erektil dysfunktion, intet kan sammenlignes med chokbølgebehandling. Stødbølgermed lav intensitet har også vist sig at vokse nye blodkar og forbedre blodgennemstrømningen i penis, hvilket er vigtigt for erektioner. Alle patienter, der gennemgår lavintensitetshockbølgebehandling med penis, bør informeres om, at behandlingen er undersøgelsesbestemt. Den første identifikation af virkningerne af stødbølger på humant væv var, da undervandsbomber eksploderede, hvilket forårsagede, at nærliggende kastede lungevæv blev beskadiget på trods af ingen ydre tegn på skade på huden.

Denne teori er central for forbedringen i vaskulær strømning og erektil funktion, efter at chokbølgebehandling er blevet anvendt. Resultaterneer lovende og under de rigtige patientforhold, penis shockwave terapi kan hjælpe og forbedre erektil funktionel, blodgennemstrømning, reducere penis smerter og øge penis sensation.