Er chokbølgebehandling dækket af forsikring?

Pådette tidspunkt, forsikring dækker ikke chokbølgebehandling, inklusive offentlige forsikringsplaner, såsom Medicare og Tricare. Hovedårsagen til, at nogle forsikringsselskaber i USA ikke dækker chokbølgebehandling , er, at den ikke opfylder dækningskriterierne.

Er chokbølgebehandling dækket af forsikring?

Pådette tidspunkt, forsikring dækker ikke chokbølgebehandling, inklusive offentlige forsikringsplaner, såsom Medicare og Tricare. Hovedårsagen til, at nogle forsikringsselskaber i USA ikke dækker chokbølgebehandling , er, at den ikke opfylder dækningskriterierne. Shockwave terapi er ikke-kirurgisk og FDA-godkendt. Det bruges undertiden med blodpladerigt plasma.

Mensenergien fra chokbølgeterapi forårsager mikrotraumer til området for at udløse kroppens helbredende respons, blodpladerigt plasma bruges til at fremskynde helingen yderligere. Dette anvendes især til behandling af den ofte smertefulde tilstand af Peyronies sygdom. På dette tidspunkt dækker forsikringsselskaber ikke EPAT terapi. Dette gælder for regeringens planer, såsom Medicare og Medicaid.

Detgælder også for private forsikringsselskaber. Hvorfor? Det er et svært spørgsmål at besvare. Teknologien er FDA-godkendt, og der er gjort meget peer-reviewed forskning for at retfærdiggøre shockwave-protokollen. For nu er det en investering direkte fra patienten.

Ingenklinikker, der tilbyder shockwave-terapi til ED, inklusive dem, der tilbyder Gainswave-terapi mærket shockwave-terapi, CoreWave-mærket shockwave-terapi og Rajavapulse, er dækket af sundhedsforsikringsplaner. Al-Abbad og Simon (201 erklærede, at ekstrakorporeal chokbølgebehandling (ESWT) antages at være en effektiv alternativ intervention til operation for Achilles tendinopati, når andre konservative terapier mislykkes. Shockwave-behandling til din fod- eller ankeltilstand kræver 3 behandlinger, hver ca. en uges mellemrum.

Disse resultater antydede, at eswt med lav energi forbedrer VEGF"s neurobeskyttende virkning til reduktion af sekundær skade og fører til bedre lokomotorisk bedring efter SCI. Behandlingener i øjeblikket ikke FDA-godkendt til disse særlige indikationer, og er i øjeblikket ikke dækket af forsikring. Vi sparer dig 50-70% på omkostningerne ved chokbølgebehandling pr. Session sammenlignet med andre udbydere som Boston Medical og Gainswave.

ekstrakorporalshockwave Therapy (ESWT), en ikke-invasiv behandling, bruger akustiske bølger med lav intensitet til at øge blodgennemstrømningen til det udførte område af kroppen for at fremskynde helingsprocessen eller regenerere væv. En vurdering af ESWT for ildfast tennisalbue foretaget af National Institute for Clinical Excellence (NICE, 200 konkluderede, at selv om beviset for ekstrakorporeal chokbølgebehandling for ildfast tennisalbue ikke giver anledning til større sikkerhedsmæssige betænkeligheder, er beviset for dens effektivitet inkonsekvent. Selvomsuccesen med denne behandlingsmulighed er blevet bevist igen og igen, er et af de mest almindelige spørgsmål om chokbølgebehandling til fod- og ankelskader dens omkostninger, og hvis det er dækket af forsikringsplaner. Aetna anser ekstrakorporal chokbølgebehandling (ESWT) medicinsk nødvendig for kalkholdig tendinopati i skulderen af mindst 6 måneders varighed med calciumaflejring på 1 cm eller derover, og som ikke har reageret på passende konservative terapier (f.eks.

Kommercielle forsikringsplaner betaler typisk omkostningerne af den indledende evaluering, konsultation samt omkostningerne ved blodprøver og penis Doppler-ultralyd, der er nødvendig for at afgøre, om du er en god kandidat til chokbølgebehandling for ED. Et af de største spørgsmål, du sandsynligvis har, er, om din forsikring dækker omkostningerne ved din behandling.